Πρόγνωση

«Το μέλλον διαμορφώνεται μέσα μας ασυνείδητα, είναι ήδη παρόν και μας κατευθύνει, πολύ πριν γίνει συνείδηση και υλική πραγματικότητα». Carl Jung

Τι Είναι και σε τι μπορεί να Με Βοηθήσει στη Ζωή μου;

Η υπηρεσία πρόβλεψης ή πρόγνωσης, περιλαμβάνει μια συνεδρία αυτοτελή διάρκειας περίπου μίας ώρας (μια μόνο επίσκεψη δηλαδή) ή σε πιο ειδικές και δύσκολες περιπτώσεις περιλαμβάνει μια σειρά από συνεδρίες πρόβλεψης, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δηλαδή τη γνώση της έκβασης μιας μελλοντικής κατάστασης της ζωής του ενδιαφερόμενου με διάφορες μεθόδους, καθώς και ένα κομμάτι συμβουλευτικού χαρακτήρα το οποίο προκύπτει ουσιαστικά στον μεγαλύτερο βαθμό από την ίδια την γνώση που μας παρέχει η πρόβλεψη, βάζοντας τον ενδιαφερόμενο σε μια προνομιακή θέση «να ξέρει» πώς να χειριστεί άτομα συμπεριφορές και καταστάσεις, σε σχέση με κάποιον που βρίσκετε σε πλήρη άγνοια όσον αφορά το τι συμβαίνει σχετικά με το θέμα που τον απασχολεί, με ότι αρνητικό ή και καταστροφικό συνεπάγετε αυτή η άγνοια για τη ζωή του!

Επίσης η μέθοδος αυτή μετά από 20 χρόνια προσωπικής εφαρμογής σε χιλιάδες ανθρώπους μπορώ να πω ότι ασκεί αποδεδειγμένα μια θεραπευτική επίδραση πάνω στον ενδιαφερόμενο μειώνοντας του το άγχος, αυξάνοντας του την αυτοπεποίθηση, μειώνοντάς του τις αρνητικές σκέψεις και επίσης δημιουργεί εκείνο το γόνιμο και σταθερό έδαφος που πάνω του μπορεί να χτιστεί οτιδήποτε καινούργιο θέλει να δημιουργήσει στη ζωή του. Επίσης τον βοηθάει στο να διαχειριστεί πιο αποτελεσματικά παρελθοντικές η παροντικές προβληματικές καταστάσεις και να πάρει σωστές αποφάσεις για σοβαρά θέματα που αφορούν τη ζωή του. (Γάμος, διαζύγιο, νέα γνωριμία, καινούργια επαγγελματικά σχέδια είναι μερικά από τα θέματα που απασχολούν μια μεγάλη μερίδα συνανθρώπων μας.)

Πως Λειτουργεί;

Το θεωρητικό σκέλος της μεθόδου, βασίζεται πάνω στα επιστημονικά δεδομένα και μεταψυχολογικά πειράματα του μεγάλου Ελβετού ψυχίατρου, ψυχολόγου και ιδρυτή της «ψυχολογίας του βάθους» Carl Jung καθώς και στην πολύχρονη μελέτη μίας σειράς από εσωτερικές σχολές όπως ο δυτικός εσωτερισμός, η αποσυμβολοποίηση της αλχημείας, η ανατολίτικη παράδοση και φιλοσοφία, το σύστημα Γκιουρτζίεφ, η μυθολογία, η συγκριτική θρησκειολογία κτλ.

Το πρακτικό κομμάτι είναι απόρροια εσωτερικών εμπειριών που είχα από την ηλικία των 15 ετών και με έβαλαν σε μία διαδικασία εσωτερικής αφύπνισης και μεταμόρφωσης ή οποία ωρίμασε και αποκρυσταλλώθηκε σε μία συγκεκριμένη μέθοδο ή οποία κατόπιν εφαρμόστηκε με επιτυχία σε χιλιάδες ανθρώπους, προσφέροντας τους πολύτιμη βοήθεια και λύσεις σε ένα μεγάλο φάσμα προβλημάτων που αντιμετώπιζαν στη ζωή τους και επιλύθηκαν άλλοτε εύκολα και άλλοτε πιο δύσκολα αλλά πάντα με επιτυχία!

Η μέθοδος παρότι έχει χρησιμοποιηθεί δεισιδαιμονικά και στον μέσο άνθρωπο έχει ταυτιστεί με κάτι το υπερφυσικό ή το μαγικό εγώ θα πω απλά ότι «μαγεία είναι η επιστήμη του μέλλοντος!».

Η ύπαρξη του ασυνείδητου (το άγνωστο και υπερβατικό κομμάτι που έχουμε όλοι μέσα μας και μας καθοδηγεί πείτε το Άτμαν, Εαυτό, «εν υμίν Χριστό», ΤΑΟ, κτλ. Το ίδιο κάνει) είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη από τον Freud πάνω από έναν αιώνα!

Κατόπιν ο Jung διεύρυνε την έννοια του και υποστήριξε ότι βρίσκεται έξω από τον γραμμικό χρόνο, σε μια «υπερπραγματικότητα», συνεπώς όποιος έχει πρόσβαση σε αυτό μπορεί να «κρυφοκοιτάξει» και ένα κομμάτι του παρελθόντος ή του μέλλοντος αφού στο ασυνείδητο όλα βρίσκονται σε μια κατάσταση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν ένα «αιώνιο τώρα» ασύλληπτη για τον ανθρώπινο νου! Μια άχρονη κατάσταση που περιγράφουν όλες οι θρησκείες με διαφορετικά ονόματα όπως «άκτιστο φως», «ονειρικός χρόνος», ΤΑΟ, κτλ.

Σκοπός των συνεδριών είναι να αποκτήσουμε πρόσβαση σε αυτή την περιοχή γνώσης προκειμένου να βοηθηθούμε στην ζωή μας τόσο πνευματικά και ψυχολογικά όσο και σε μία σειρά πρακτικών καθημερινών προβλημάτων της ζωής μας. Γνωρίζοντας τον εαυτό μας γνωρίζουμε το μέλλον μας και μαθαίνοντας για το μέλλον μας γνωρίζουμε τον εαυτό μας!

Οι συνεδρίες γίνονται συνήθως με τη χρήση Ταρώ, ή με οποιαδήποτε τεχνική μπορεί να προκαλέσει ένα φαινομενικά τυχαίο αποτέλεσμα (ανακάτεμα, πέταμα) ενός συνόλου από αντικείμενα που έχουν πάνω τους γραμμένα κάποια αρχετυπικά σύμβολα. Μπορεί να είναι ρούνοι, το Ι-τσινκ, οτιδήποτε κάνει τον ενδιαφερόμενο να νιώσει άνετα με αυτό και μπορεί να επιδράσει ο «τυχαίος παράγοντας» το «χαοτικό στοιχείο» και το εξωλογικό, απελευθερώνοντας από αυτόν ασυνείδητο υλικό μέσα από μία σειρά συγχρονιστικών συμβάντων. Το ονειρικό υλικό επίσης αποτελεί μεγάλη βοήθεια. Η πίστη στην τεχνική δεν είναι απαραίτητη για να υπάρξει αποτέλεσμα!

Σε Ποιόν Απευθύνεται;

Οι συνεδρίες πρόβλεψης απευθύνονται σε οποιονδήποτε νιώθει μπερδεμένος, είναι σε σύγχυση και η απλή συμβουλευτική δεν μπορεί να του δώσει κάποια λύση ή απλά θέλει να γνωρίζει πράγματα που δεν θα μπορούσε με κανέναν συμβατικό τρόπο!

Τότε την σκυτάλη παίρνει το ασυνείδητο και αναλαμβάνει δράση! Πέρα από την γνώση του μέλλοντος υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάποιος θα επέλεγε να βοηθηθεί με τον συγκεκριμένο τύπο συνεδρίας. Μπορώ να αναφέρω ενδεικτικά ανάμεσα σε αυτούς, την εσωτερική και πνευματική καθοδήγηση, την πνευματική και ψυχική θεραπεία, την εύρεση νοήματος (του κέντρου) στη ζωή, την αποθεραπεία προβλημάτων που η κλασική ψυχανάλυση και ψυχολογία αδυνατεί να επιλύσει γιατί η αιτία τους παραμένει γι’ αυτή την επιστήμη άγνωστη, καθώς και επίλυση πολύ πιο πρακτικών προβλημάτων της ζωής όπως χωρισμούς, σχέσεις, οικονομικά προβλήματα και αντιμετώπιση καταστάσεων που το «εγώ» μπαίνει σε μια μορφή «δοκιμασίας» κάτι που προκαλεί τρομερή αγωνία και πόνο γιατί περιέρχεται σε μια κρίσιμη μετάβαση, όπου ή θα βγει νικητής και θα μεταμορφωθεί ή θα συντριβεί από δυνάμεις που ελάχιστα ελέγχει και γνωρίζει («η σκοτεινή νύχτα της ψυχής» που αναφέρει και ο Άγιος Ιωάννης του σταυρού).

Σημείωση:

Παρότι το φαινόμενο της πρόβλεψης και οι τεχνικές της έχει απασχολήσει ένα μεγάλο φάσμα από επιστήμονες, ερευνητές, ψυχολόγους, φιλόσοφους, θρησκείες κ.τ.λ. ανά τους αιώνες και έχει παράδοση χιλιάδων χρόνων σε όλους τους πολιτισμούς και τις κουλτούρες (Κίνα, Ιαπωνία, Ινδία, Αρχαία Ελλάδα, Αίγυπτο, Περσία κ.τ.λ.) στη δυτική κουλτούρα συνήθως ή απαξιώνεται εντελώς, ή γελοιοποιείτε μέσω της εμπορευματοποίησης του αλλοιώνοντας εντελώς τον αρχικό του χαρακτήρα και υποβιβάζοντας το σε μια ακόμα «μόδα» της εποχής ή γίνεται αντικείμενο εμπορικής εκμετάλλευσης από ανθρώπους που δεν φαίνεται πως έχουν πραγματική γνώση του αντικείμενου και παραμένουν στην δεισιδαιμονική και εκλαϊκευμένη του «έκδοση» με ότι συνεπάγεται αυτό για τον ενδιαφερόμενο.

Σκοπός αυτού του site είναι συν τοις άλλοις να αποκαταστήσει το αρχικό νόημα και χαρακτήρα αυτών των πανάρχαιων ιερών τεχνικών που καθοδηγούσαν τους ανθρώπους χιλιάδες χρόνια τώρα τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, ιδωμένες όμως κάτω από ένα νέο πρίσμα γνώσης και αντίληψης και αφαιρώντας κάθε στοιχείο υπερβολής και δεισιδαιμονίας που χαρακτήριζε τον πρωτόγονο «μαγικό» τρόπο σκέψης.

Εμπειρίες Πελατών

 • Τον Βίκτωρα τον επισκέφτηκα μια φορά. Γενικά δεν πιστεύω πολύ σε ότι είναι να το πω έτσι αόρατο! Όμως ενώ ετοιμαζόμουν να αρραβωνιαστώ τσακώθηκα πολύ άσχημα με το αγόρι μου και σχεδόν χωρίσαμε! Ήθελα μόνο ένα πράγμα να μάθω, εάν ο χωρισμός είναι οριστικός. Ο Βίκτωρας προέβλεψε ότι σε 2 μέρες το πολύ θα με πάρει τηλέφωνο και πώς δεν κινδυνεύει ο αρραβώνας μου. Τα δάκρυα σταμάτησαν ακριβώς τη στιγμή που το είδαμε μαζί στη συνεδρία και η αλήθεια είναι ότι ένιωσα καλύτερα. Μετά σκέφτηκα ότι μπορεί να μου το είπε έτσι γιατί με είδε χάλια και δεν θέλησε να με στεναχωρήσει. Την επόμενη μέρα είχα τηλέφωνο του αγοριού μου και μου ζήτησε συγνώμη, την ίδια μέρα βρεθήκαμε κιόλας και όλα καλά! Δε ξέρω αν είναι σύμπτωση όλα αυτά η όχι ,πάντως με βοήθησε όσο κανένας άλλος!
  Ελευθερία
  21 ετών (σερβιτόρα)
 • Ήμουν σε πλήρη αδυναμία να πάρω οποιαδήποτε απόφαση όταν επισκέφτηκα τον Βίκτωρα. Η κατάθλιψη καραδοκούσε! Έκανα το λάθους(;) να ερωτευτώ έναν νεαρό μπάρμαν 10 χρόνια μικρότερό μου χωρίς όμως να φαίνεται να ανταποκρίνεται ιδιαίτερα! Μια έτσι μια γιουβέτσι! Οι φίλες μου ήταν απόλυτες και αρνητικές, ακόμα και μια φίλη ψυχολόγος! «Δεν έχει νόημα», «δε βγάζει πουθενά αυτό», «σύνελθε», «δε σε θέλει», «τι θα πει ο κόσμος» και άλλα τέτοια αποθαρρυντικά άκουγα συνέχεια. Η καρδιά έλεγε ναι! Μα το μυαλό όχι! Δεν ήξερα τι να κάνω! Πήγα στον Βίκτωρα αν και στην αρχή ήμουν λίγο επιφυλακτική, τελικά απεδείχθη απολύτως σωστός τόσο στο συμβουλευτικό κομμάτι όσο και σε αυτό της πρόβλεψης με απόλυτη ακρίβεια ακόμα και σε γεγονότα της καθημερινότητάς μας!(πρόσωπα, καταστάσεις, ταξίδια κτλ.) Ήταν ο μοναδικός που μου βρήκε ότι θα γίνει μια καλή σχέση(επέμενε κιόλας γιατί ήξερε τι ΄΄πλύση εγκεφάλου΄΄είχα υποστεί από φίλους και συγγενείς και πόσο δύσκολο ήταν να με κάνει να δω αυτό που ερχόταν!).Χάρη στο Βίκτωρα τελικά έγινε αυτή η σχέση μέσα από ενάμιση χρόνο τώρα συνεργασίας έμαθα να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου, να μη φοβάμαι τα συναισθήματα μου και να αφήνομαι στις εμπειρίες που μου φέρνει η ζωή ακόμα και τις αρνητικές χωρίς να πετάω στα σύννεφα αλλά και χωρίς να έχω εξορίσει το «θαύμα» από τη ζωή μου όπως πολύς κόσμος κάνει δυστυχώς με καταστροφικές συνέπειες τις περισσότερες φορές.
  Μαρία
  33 ετών (δασκάλα γιόγκα)
 • Λόγω της ιδιαιτερότητας της περίπτωσης μου και του ντροπαλού χαρακτήρα αλλά και τις δουλειάς μου δεν ήταν και τόσο εύκολο για μένα να το μοιραστώ όλο αυτό που πέρασα με κάποιον άλλον. Αν και πολλές φορές σε έναν ξένο λόγω της ανωνυμίας λες πιο εύκολα κάποια πράγματα. Είχα χωρίσει πριν από αρκετούς μήνες από τον Π που ήταν αρκετά μικρότερος μου έπειτα από 8 χρόνια σχέσης. Έπεσα να πεθάνω! Να τα ψυχοσωματικά, να τα κλάματα στα καλά καθούμενα και το μυαλό μου κολλημένο εκεί! Έπειτα από αρκετές συνεδρίες συνειδητοποίησα πολλά από τα λάθη μου ,τις υπερεκτιμήσεις μου, την εμμονή μου με το παρελθόν γενικά και τη δυσκολία μου να περνάω από την παθητικότητα στην δράση και την άμεση λύση ορισμένων προβλημάτων που φέρνει η Ζώη. Δυστυχώς δεν έχουν όλα τα πράγματα ευτυχισμένο τέλος , η ζωή δεν είναι ταινία, όμως το θέμα είναι να προχωράς σε κάτι καινούργιο, να βρίσκεις τρόπους να ξεπερνάς τα εμπόδια και να μην εγκλωβίζεσαι σε νοσηρές η ανθυγιεινές και επώδυνες καταστάσεις.
  Δημήτρης
  42 ετών (ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών)
 • Δεν είχα ξαναπάει ποτέ σε παρόμοια συνεδρία, από περιέργεια για τα θέματα αυτά (αν και φυσικός στο επάγγελμα) και επειδή είχα και κάποιο μικρό θεματάκι με το σύζυγο αποφάσισα να πάω. Η αλήθεια είναι ότι έμεινα έκπληκτη! Ρίξαμε 3 φορές και τις 3 φορές τα μοτίβα των φύλων ήταν ίδια! Όχι μόνο αυτό αλλά υπήρχε και πλήρη αντιστοιχία αυτών που αντιπροσώπευαν τα φύλα με την καθημερινή ζωή μου χωρίς να έχει βγει από το στόμα μου ούτε λέξη!!Αν δεν τα επέλεγα μόνη μου θα μου ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το πιστέψω όλο αυτό! Έμεινα πολύ ικανοποιημένη!
  Όλγα
  49 ετών (εκπαιδευτικός)
 • Ο λόγος που επισκέφτηκα τον Βίκτωρα ήταν καθαρά από περιέργεια. Είμαι από τη φύση μου άπιστος Θωμάς! Για να είμαι ειλικρινής πήγα πιο πολύ για να επιβεβαιώσω εμένα και το ότι τέτοια πράγματα όπως πρόβλεψη του μέλλοντος απλά δεν υπάρχουν. Η αλήθεια είναι ότι το ποσοστό αυτόν τον πραγμάτων που μου βρήκε ήταν πάνω από το λογικό ποσοστό σύμπτωσης! Μου βρήκε κάποια συγκεκριμένα περιστατικά από τη ζωή μου πολύ ιδιαίτερα που είχα περάσει και που θα ήταν αδύνατο να τα γνώριζε, κάποια από αυτά δε τα ξέρουν ούτε και οι γονείς μου! Δε ξέρω τι να πιστέψω, πραγματικά! Αν και με εντυπωσίασε λόγω της καχυποψίας μου διατηρώ ακόμα τις επιφυλάξεις μου. Ελπίζω πάντως να δημοσιευτεί και το δικό μου μήνυμα!
  Θανάσης
  22 ετών (φοιτητής ιατρικής)
 • Ο Βικτωράκος με βοήθησε πολύ όχι τόσο σε πρακτικά θέματα, μιας που λόγω ηλικίας τα ενδιαφέροντα μου δεν είναι αυτά που συνήθως ενδιαφέρετε ο περισσότερος κόσμος. Δηλαδή τα συναισθηματικά, τα επαγγελματικά, κτλ. Με βοήθησε πιο πολύ στο να τα βρω με τον εαυτό μου, την ηλικία μου να αντιμετωπίσω κάποιες καταστάσεις αρκετά δύσκολες λόγω ηλικίας και να ατενίσω με νέο μάτι το υπόλοιπο της ζωής μου. Να βιώσω εμπειρίες μιας άλλης πραγματικότητας και να ξεπεράσω ακόμα και τον μεγαλύτερο φόβο μου.. ή έστω να συμβιβαστώ με αυτόν και να μη με γεμίζει άγχος και πανικό όπως παλιά! Να γίνω πιο αισιόδοξη και να μη κοιτάω το παρελθόν με θλίψη αλλά να ζω το τώρα και να μη με τρομάζει αυτό που έρχεται. Ξαναβρήκα την πίστη μου σε πολλά πράγματα και είμαι πιο χαρούμενη πλέον πιο ήρεμη και πιο αισιόδοξη. Ακόμα τον επισκέπτομαι.
  Λαμπρινή
  57 ετών (συνταξιούχος)
 • Η αλήθεια είναι ότι έχω συμβουλευτεί πολλές φορές στη ζωή μου ανθρώπους που έχουν κάποιες γνώσεις ή ικανότητες παραπάνω από το μέσω όρο των ανθρώπων. τις περισσότερες φορές έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη. Ο Βίκτωρας είναι μια από τις πιο θετικές μου εμπειρίες. Πέρα από τις ικανότητες του, μου έκανε εντύπωση η αμεσότητα του, η ανθρώπινη προσέγγιση χωρίς να είναι «στημένη» ,άλλωστε εκεί που έπρεπε μου τα έχωσε για τα καλά! Πολύ τον πάω και του εύχομαι ότι καλύτερο!
  Άννα
  (τραγουδίστρια)