Ερωτική Επανασύνδεση

«Aυτά τα χείλη, αυτό το πρόσωπο — α για μια μέρα μόνο, για μιαν ώρα μόνο, να επέστρεφε το παρελθόν τους. ”Απ’το συρτάρι” » Κ.Π.Καβάφης

Τι Είναι και σε τι μπορεί να Με Βοηθήσει στη Ζωή μου;

Η υπηρεσία επανασύνδεσης μπορεί ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και με κάθε ΕΓΓΥΗΣΗ να φέρει κοντά δυο ανθρώπους που χώρισαν ΟΡΙΣΤΙΚΑ απομακρυνθήκαν ή ψυχράνθηκε η σχέση τους για οποιοδήποτε λόγο όπως άλλο πρόσωπο, ασυμφωνία χαρακτήρων, απιστία, αρνητικές επιρροές, μαγεία κτλ.

Η μέθοδος που ακολουθείται δεν παρεμβαίνει στην ελεύθερη βούληση του άλλου προσώπου. Είναι το αποτέλεσμα 23 ετών πείρας του κύριου Βίκτωρα και απόσταγμα μελέτης εσωτερικών τεχνικών και παραδόσεων που εξελίχθηκαν στο πέρασμα χιλιάδων χρόνων!

Δεν αρκεί να θέλεις άπλα κάτι, αλλά πρέπει και να προσπαθείς να το κρατήσεις στη ζωή σου. Πιστεύεις ότι έχεις εξαντλήσει όλα τα μέσα; Μην είσαι τόσο σίγουρος-σίγουρη…

Πως Λειτουργεί;

Η μέθοδος αν και διαφοροποιείται και προσαρμόζεται ανάλογα με την κάθε περίπτωση η βασική λογική της είναι πως λειτουργεί μέσω του ασυνείδητου. Απελευθερώνει κάθε θετικό συναίσθημα που βρίσκεται εκεί θαμμένο ακόμα και μετά από πολύ καιρό και απομακρύνει κάθε εμπόδιο και αρνητική επιρροή είτε προέρχονται από το ίδιο το άτομο είτε από άλλους ανθρώπους και εξωτερικούς παράγοντες επαναφέροντας την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση ή δημιουργώντας τη σχέση από την αρχή! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε άμεσα με τον ίδιο τον κύριο Βίκτωρα στο 698 360 2794

Σε Ποιόν Απευθύνεται;

Η υπηρεσία ερωτικής επανασύνδεσης απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν χωρίσει από τον σύντροφο τους για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ή έχουν διαπιστώσει μια απομάκρυνση ή μια ψυχρότητα στη σχέση τους και θέλουν να την…αναθερμάνουν! Επίσης απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν προληπτικά να προλάβουν μία άσχημη εξέλιξη στη σχέση τους. Άλλωστε «καλύτερη η πρόληψη από την θεραπεία…» Για όσους έχουν τέτοια υποψία ή θέλουν να δουν αν η σχέση τους κινδυνεύει και θέλουν να προλάβουν τα χειρότερα μπορούν να το γνωρίζουν αρχικά μέσω της πιστοποιημένης υπηρεσίας πρόβλεψης! Για περαιτέρω πληροφορίες δείτε εδώ.

Σημείωση:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όλες οι υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το site γίνονται αποκλειστικά από εμένα χωρίς να μεσολαβεί κανένας μεσάζοντας και όχι ανώνυμα! Συνεπώς αναλαμβάνω την απόλυτη ευθύνη των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η μεθοδολογία που χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με την πολύχρονη πείρα μου και το είδος των τεχνικών ουσιαστικά μηδενίζουν κάθε πιθανότητα αποτυχίας. Παρόλα αυτά ο τρόπος πληρωμής (τμηματικά και εφόσον υπάρξουν πειστικές ενδείξεις θετικού αποτελέσματος η αποπληρωμή) εγγυάται την απόλυτη αξιοπιστία και ασφάλεια των χρημάτων του κάθε ενδιαφερομένου..

Εμπειρίες Πελατών

 • Πριν μερικούς μήνες η μοίρα μου έπαιξε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Η κοπέλα με την οποία διατηρούσα σχέση και ήθελα να παντρευτώ μαθαίνω μέσα από μια συνεδρία πρόβλεψης του κύριου Βίκτωρα ότι τα έχει φτιάξει με ένα φιλικό μου πρόσωπο! Το σοκ ήταν μεγάλο! Από το μυαλό μου πέρναγαν διάφορες άσχημες σκέψεις. Ο Βίκτωρας με βοήθησε να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και μέσω της εργασίας επανασύνδεσης που ανέλαβε πλέον είμαστε μαζί με την κοπέλα καλύτερα από ποτέ άλλοτε. Σε ένα μήνα από σήμερα παντρευόμαστε. Κάποια πράγματα ίσως πρέπει να συμβαίνουν για το καλό μας τελικά, ακόμα και αν είναι δυσάρεστά ή μη αποδεκτά από εμάς τους ίδιους, ποιος ξέρει. Αρκεί να μπορούμε να τα διαχειριστούμε σωστά είτε μόνοι μας είτε με την βοήθεια κάποιου χαρισματικού ανθρώπου και άψογου επαγγελματία όπως είναι ο κύριος Βίκτωρας.
  Ανδρέας Σεβαστάκης
  32 ετών (χημικός τροφίμων)
 • Είχα χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες. Η επικοινωνία είχε διακοπεί σε όλα τα επίπεδα. Τηλέφωνα,social media, μηνύματα, κτλ. Κανένα φως στον ορίζοντα δεν φαινόταν. Όλα μου φαινόντουσαν μάταια χωρίς νόημα και η ψυχολογία μου πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.. Τότε τυχαία (τυχαία άραγε;) είδα την διαφήμιση του κύριου Βίκτωρα στο διαδίκτυο όπου αναφερόταν στις επανασυνδέσεις. Αρχικά χαμογέλασα. Σαν επιστήμονας κάτι τέτοιο μου φαινόταν.. υπερβολικό για να το πιστέψω! Τελικά όμως αποφάσισα να πάρω από περιέργεια έστω τηλέφωνο για να ρωτήσω κάποια πράγματα. Ο Βίκτωρας μου κέρδισε την εμπιστοσύνη από το πρώτο λεπτό! Ήταν ευγενικός πρόθυμος να με ενημερώσει για το κάθε τι και πολύ καλός γνώστης του αντικειμένου του. Δέχτηκα να ξεκινήσω την τεχνική της επανασύνδεσης. Μέσα σε 20 μέρες η αγαπημένη μου ήρθε ξανά σε μένα και όχι μόνο αυτό αλλά μου πρότεινε να παντρευτούμε! Όλα αυτά τα οφείλω στον Βίκτωρα που ασχολήθηκε με τα πρόβλημα μου όχι μόνο ως άψογος επαγγελματίας αλλά και ως άνθρωπος με γνήσιο ενδιαφέρον και ενσυναίσθηση. Όλοι νομίζω αξίζουμε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και στον έρωτα..
  Χρήστος Σιμωνίδης
  43 ετών (ιατρός)
 • Χώρισα μετά από 6 ολόκληρα χρόνια σχέσης. Συνήθως συμβαίνει εκεί που δε το περιμένεις, όταν όλα πάνε καλά! Υπερβολικά καλά…Απευθύνθηκα στον Βίκτωρα νιώθοντας διαισθητικά ότι ήταν η τελευταία μου ελπίδα. Τελικά είχα δίκιο, η διαίσθηση μου δεν έπεσε έξω! Αν και ήταν εξαιρετικά δύσκολη η περίπτωσή μου, (τρίτο πρόσωπο, χιλιομετρική απόσταση, λόγια και επιρροές συγγενών κτλ. ) όλα πήγαν κατ΄ευχήν και μέσα σε ένα μήνα ήμασταν πάλι μαζί με τον αγαπημένο μου.Μετα από την εμπειρία μου με τον Βίκτωρα πέρα από την επιτυχημένη επανασύνδεση άλλαξε όλη η ψυχολογία μου και έγινα πιο θετικός άνθρωπος. Άρχισα να πιστεύω ξανά στο… «θαύμα» ,στην δύναμη που έχει η ψυχή μας να δίνει λύσεις εκεί που η «κοινή λογική» αδυνατεί και σηκώνει τα χέρια ψηλά.
  Χαρούλα Σταθάκη
  41 ετών (ιδιωτικός υπάλληλος)
 • Χάρη στον Βίκτωρα έσωσα τη σχέση της ζωής μου! Κανένας λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να πιστεύει πως μετά από 2 ολόκληρα χρόνια θα μπορούσε να υπάρξει επανασύνδεση. Πόσο μάλλον όταν μεσολαβούν χιλιάδες χιλιόμετρα μεταξύ των δύο προσώπων. Κι όμως! Ο Βίκτωρας τα κατάφερε. Εδώ και πολύ καιρό συζώ με τον αγαπημένο μου και ότι έμπαινε εμπόδιο ανάμεσα μας αποτελεί πλέον παρελθόν. Το να δημοσιοποιήσω επώνυμα την εμπειρία μου με τον Βίκτωρα είναι το λιγότερο ου μπορώ να κάνω για το καλό που μου έχει κάνει.
  Μαρία Πέττα
  31 ετών (μουσικός)
 • Λίγο πριν αρχίσουμε τις προετοιμασίες για τον γάμο ο άνθρωπός μου μου ζήτησε να χωρίσουμε μετά από 4 χρόνια σχέσης! Το σοκ ήταν μεγάλο και αμέσως κατάλαβα ότι ο ψυχολόγος μου σε αυτό το θέμα δε μπορούσε να με βοηθήσει! Με την βοήθεια του Βίκτωρα πρόλαβα τα χειρότερα και έσωσα τον γάμο μου. Τώρα περιμένουμε και παιδί, αγοράκι απ’ ότι φάνηκε! Στην αρχή ήμουν λίγο δύσπιστη και ο Βίκτωρας μου είχε πει: «Δεν έχει σημασία αν πιστεύεις στην εργασία, σημασία έχει ότι η εργασία πιστεύει σε σένα και γιαυτό όλα θα πάνε καλά! Πόσο δίκιο είχε!
  Ελεάνα Κωνσταντινίδου
  33 ετών (δικηγόρος)
 • Ο επαγγελματισμός, η εντιμότητα η γνώση και το θεϊκό χάρισμα του Βίκτωρα πραγματικά με σόκαραν χωρίς καμία δόση υπερβολής. Αν και αρχικά τον επισκέφτηκα για μια απλή πρόβλεψη (μου βρήκε απίστευτα πράγματα!) σύντομα χρειάστηκα και την βοήθεια του για μία επανασύνδεση. Τέλος καλό λοιπόν, όλα καλά! Το ένστικτό μου για άλλη μια φορά λειτούργησε σωστά! Σας τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.
  Δήμητρα Γεωργιάδου
  38 ετών (οικιακά)