Πρόγνωση

Η υπηρεσία πρόβλεψης ή πρόγνωσης, περιλαμβάνει μια συνεδρία αυτοτελή διάρκειας περίπου μίας ώρας (μια μόνο επίσκεψη δηλαδή) ή σε πιο ειδικές και δύσκολες περιπτώσεις περιλαμβάνει μια σειρά από συνεδρίες πρόβλεψης, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δηλαδή τη γνώση της έκβασης μιας μελλοντικής κατάστασης της ζωής του ενδιαφερόμενου με διάφορες μεθόδους, καθώς και ένα κομμάτι συμβουλευτικού χαρακτήρα το οποίο προκύπτει ουσιαστικά στον μεγαλύτερο βαθμό από την ίδια την γνώση που μας παρέχει η πρόβλεψη, βάζοντας τον ενδιαφερόμενο σε μια προνομιακή θέση «να ξέρει» πώς να χειριστεί άτομα συμπεριφορές και καταστάσεις, σε σχέση με κάποιον που βρίσκετε σε πλήρη άγνοια όσον αφορά το τι συμβαίνει σχετικά με το θέμα που τον απασχολεί, με ότι αρνητικό ή και καταστροφικό συνεπάγετε αυτή η άγνοια για τη ζωή του!

Διαβάστε Περισσότερα…

Ερμηνεία Ονείρων – Καθοδήγηση

Ο κόσμος των ονείρων αναμφίβολα περιέχει ένα πλούτο ψυχολογικού και μυθολογικού υλικού – γνωστά πράγματα αυτά ακόμα και για έναν φοιτητή ψυχολογίας, το οποίο εάν κατανοηθεί σωστά από εμάς μπορεί να μας βοηθήσει σε ένα πλήθος θεμάτων που αφορούν τη ζωή μας από το πιο πνευματικό κομμάτι, καθοδήγηση, εύρεση νοήματος, επίλυση ψυχολογικών προβλημάτων, διαχείριση φόβου θανάτου, μέχρι το πιο πρακτικό πεδίο της καθημερινής ζωής μας.

Διαβάστε Περισσότερα…

Δημιουργία Σκεπτομορφής

Ο συγκεκριμένος κύκλος συνεδριών και προχωρημένων εσωτερικών τεχνικών, αφορά την επίλυση μια σειρά συγκεκριμένων υλικών προβλημάτων που καλείτε να αντιμετωπίσει ο ενδιαφερόμενος, καθώς επίσης και την προσπάθεια επίτευξής συγκεκριμένων υλικών κυρίως στόχων που έχει βάλει στην ζωή του και θέλει να τους πετύχει!

Διαβάστε Περισσότερα…

Ερωτική Επανασύνδεση

Η υπηρεσία επανασύνδεσης μπορεί ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και με κάθε ΕΓΓΥΗΣΗ να φέρει κοντά δυο ανθρώπους που χώρισαν ΟΡΙΣΤΙΚΑ απομακρυνθήκαν ή ψυχράνθηκε η σχέση τους για οποιοδήποτε λόγο όπως άλλο πρόσωπο, ασυμφωνία χαρακτήρων, απιστία, αρνητικές επιρροές, μαγεία κτλ.

Η μέθοδος που ακολουθείται δεν παρεμβαίνει στην ελεύθερη βούληση του άλλου προσώπου. Είναι το αποτέλεσμα 23 ετών πείρας του κύριου Βίκτωρα και απόσταγμα μελέτης εσωτερικών τεχνικών και παραδόσεων που εξελίχθηκαν στο πέρασμα χιλιάδων χρόνων..

Διαβάστε Περισσότερα…

Spiritual Coach – Σύμβουλος Πνευματικής Ανάπτυξης

Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει μία σειρά συνεδριών (séance) ή μία μόνο συνεδρία Μέσα από την οποία ο ενδιαφερόμενος θα βρει πνευματική βοήθεια για μια σειρά από προβλήματα Τα οποία τον ταλαιπωρούν, χρόνια ή και προσωρινά και Το υπόβαθρο τους Είναι καθαρά πνευματικής και υπαρξιακής φύσης. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο κάποιος μπορεί να ενδιαφερθεί για το life coach είναι απλά η ανάγκη του να μάθει τον εαυτό του να εξελιχθεί Πνευματικά και να ισορροπήσει Ή απλά να θέλει να απελευθερωθεί από τα αρνητικά του συναισθήματα. Ακόμα μπορεί μέσω του Spiritual coach να έρθει σε επαφή με τις αρχετυπικές μορφές για καθοδήγηση, ενέργεια και πνευματική ισορροπία!

Διαβάστε Περισσότερα…