Πείτε Μου Λίγα Λόγια Για Σας & Το Έργο Σας;

Μετά από 23 χρόνια διαρκούς εσωτερικής εργασίας, θεωρητικής και πρακτικής ενασχόλησης και μελέτης (βιβλία, σεμινάρια, κτλ.) καθώς και μία σειρά από προσωπικές εσωτερικές εμπειρίες οι οποίες λειτούργησαν αποκαλυπτικά και μεταμορφωτικά πάνω μου από την ηλικία των 15 ετών μέχρι και σήμερα, είμαι σε θέση πλέον να παρουσιάσω ένα ολοκληρωμένο σύστημα εσωτερικής ανάπτυξης, αυτοβελτίωσης ψυχολογικής υγείας και εναρμόνισης με το βαθύτερο πυρήνα της ύπαρξής μας, μέσω πολύ συγκεκριμένων και δυναμικών μεθόδων που βασίζονται τόσο στην αρχαία εσωτερική παράδοση, όσο και στην εφαρμογή πιο μοντέρνων ψυχολογικών συστημάτων όπως αυτό της ψυχολογίας του βάθους του Carl Jung, παράγοντας όμως κάτι εντελώς νέο, μια καινούργια φόρμουλα προσαρμοσμένη στα προβλήματα και τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Η εφαρμογή των μεθόδων συνίσταται, προκειμένου να επέλθει μια θεραπευτική μεταμορφωτική αλλαγή πρώτα μέσα μας σε επίπεδο ψυχολογικό, συναισθηματικό, υπαρξιακό και δεύτερον αυτή η αλλαγή να προκαλέσει και μια αντικειμενική αλλαγή στις συνθήκες της υλικής μας ζωής και καθημερινότητας όπως είναι η βελτίωση των ερωτικών διαπροσωπικών ,επαγγελματικών μας σχέσεων, μια ποιοτικότερη, αποδοτικότερη και ευτυχέστερη ζωή γεμάτη με νόημα και ουσία.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της εφαρμογής συγκεκριμένων εξατομικευμένων μεθόδων και τεχνικών οι οποίες παράγουν απολυτά αντικειμενικά και μετρήσιμα αποτελέσματα!

Για πιο αναλυτικά όσον αφορά τις μεθόδους, δες εδώ: http://www.victoras.gr/υπηρεσίες/

Καθώς και στο Blog μου

Γιατί Να Σας Εμπιστευτώ;

Δεν πιστεύω ότι κάποιος ΠΡΕΠΕΙ να με εμπιστευτεί απλά για χάρη της εμπιστοσύνης! Όπως και να πιστεύει για χάρη της πίστης! Αυτό είναι ένα είδος δογματικής σκέψης που προέρχεται από ανασφάλεια και πυροδοτείται και από τις δύο μεριές. Συνήθως την έχουν ανάγκη σε υπερβολικό βαθμό, άνθρωποι που θέλουν να επιβάλουν μια ιδεολογία ή ένα σκοπό, άνθρωποι που διψάνε για εξουσία και έχουν ανάγκη από οπαδούς κάθε είδους όπως είναι οι πολιτικοί, οι θρησκευτικοί «Σωτήρες» και οι «φωτεινοί παντογνώστες» κάθε λογής. Εγώ όμως δε ανήκω σε καμία από αυτές τις κατηγορίες!

Η εμπιστοσύνη πιστεύω είναι κάτι που χτίζεται μέσα από την συσχέτιση μας με έναν άλλον άνθρωπο. Μια υγιής δόση αμφιβολίας και προβληματισμού θεωρώ ότι είναι απόλυτα φυσιολογική να υπάρχει σε όλες τις σχέσεις, ακόμα και στις πολύ στενές ερωτικές ή και συγγενικές ακόμα.

Αυτό που έχει αξία για μένα λοιπόν είναι όχι απαραίτητα να πείσω ή να κερδίσω την εμπιστοσύνη σαν αυτοσκοπό, αλλά να προβληματίσω δημιουργικά, να βάλω μια σπίθα στο δαδί της αναζήτησης και να δουλέψουμε μαζί κάποια θέματα ή προβλήματα που σας απασχολούν προκειμένου να ξεπεραστούν και να προχωρήσετε στο μονοπάτι της εκπλήρωσης των στόχων σας, τίποτα παραπάνω!

Η εμπιστοσύνη τελικά είναι το ώριμο αποτέλεσμα και η έμμεση συνέπεια της παραπάνω διαδικασίας. Κατακτιέται, κερδίζεται, αλλά δεν επιβάλλεται!

Σε Τι Διαφέρετε Από Ένα Σωρό Άλλους Που Υπόσχονται Διάφορα & Ισχυρίζονται Ότι Κατέχουν Κάποιες "Ειδικές Δυνάμεις";

Κάποιος που βρίσκετε σε έναν ουρανοξύστη και μπορεί να δει-προβλέψει ένα τρακάρισμα λόγω της θέσης που βρίσκεται και μπορεί να βλέπει και τους 2 δρόμους μιας διασταύρωσης δεν τον κάνει απαραίτητα Θεό ούτε άτομο με υπερφυσικές δυνάμεις. Όπως και να έχει πάντως μπορεί να «δει» πράγματα που ένας πεζός δε θα μπορούσε, όχι γιατί εκείνος δε βλέπει το ίδιο καλά αλλά απλά γιατί η θέση που βρίσκετε δε του επιτρέπει να δει κάτι τέτοιο. Όπως και να έχει αν το αποτέλεσμα είναι θετικό και στην καλύτερη αποφευχθεί το δυστύχημα ανεξάρτητα από τις ερμηνείες, αυτό από μόνο του είναι σημαντικό και η εν τέλει ουσία του πράγματος. Είναι ίσως το μόνο που θα ενδιέφερε τους επιβάτες του οχήματος ,το αποτέλεσμα είναι ζωτικής σημασίας και όχι ο τρόπος, το πως έγινε. Συμφωνείτε;

Δεν Έχετε Πέσει Ποτέ Έξω Σε Κάποια Πρόβλεψη Σας;

Υπάρχει έστω ένας γιατρός που δεν έκανε κάποιο λάθος κάποτε στη δουλειά του; ένας οδοντίατρος που δεν του πέτυχε το σφράγισμα; Δικηγόρος που να έχασε μια δίκη; Ακόμα και ο καλύτερος επαγγελματίας στο είδος σίγουρα θα κάνει κάποια στιγμή ένα λάθος, είτε έχει το θάρρος να το παραδεχτεί είτε όχι!

Το θέμα είναι το μέγεθος του σφάλματος, η συχνότητα του (φανταστείτε ένα δικηγόρο που χάνει από τις 10 δίκες τις 9!)και αν μπορεί να γίνει καλύτερος μέσα από αυτό τόσο σαν επαγγελματίας όσο και σαν άνθρωπος Τα 3 τελευταία χαρακτηριστικά και ιδίως το τελευταίο είναι κατά τη γνώμη μου αυτά που ξεχωρίζουν έναν καλό επαγγελματία από έναν κακό!

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος το χειρότερο που μου έχει συμβεί είναι να παρεκκλίνει χρονικά μια πρόβλεψη για ένα συνήθως αμελητέο διάστημα Κάτω από 80 με 90% του περιεχομένου μιας συνεδρίας, δεν θυμάμαι περίπτωση που να έχω πέσει έξω τα τελευταία 17 χρόνια!

Πως Ακριβώς Θα Βοηθηθώ ΠΡΑΚΤΙΚΑ & Με Τι Τρόπο Μέσα Από Τις Συνεδρίες;

Για τον κάθε άνθρωπο εφαρμόζεται και η ανάλογη μέθοδος, δεν υπάρχει μια τυποποιημένη τεχνική που εφαρμόζεται σε όλους ανεξαιρέτως μηχανικά. Πάντα λαμβάνεται υπόψιν η ιδιαιτερότητα του κάθε χαρακτήρα καθώς και του αντίστοιχου προβλήματος προκειμένου να παρασχεθεί το μέγιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα. Σε απλές σχετικά περιπτώσεις εφαρμόζεται συμβουλευτική υποστήριξη με στοιχεία γνωσιακού συμπεριφορικού τύπου: https://www.victoras.gr/υπηρεσίες/συμβουλευτική-υποστήριξη/

Πολλές φορές ακόμα και μία συνεδρία είναι αρκετή!

Σε άλλες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε ονειρικό υλικό και πιο προχωρημένες τεχνικές που βασίζονται στην αλληλεπίδραση του συνειδητού με το ασυνείδητο προκειμένου να επέλθει εξισορρόπηση και επίλυση του αντίστοιχου προβλήματος.

Επίσης μπορεί να εφαρμοστεί και η πρόβλεψη, δηλαδή η εκτίμηση της έκβασης μιας μελλοντικής κατάστασης μέσω της ανάδυσης της ασυνείδητη γνώσης του ίδιου του ενδιαφερόμενου μέσα από μία πληθώρα τεχνικών. Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.victoras.gr/υπηρεσίες/πρόγνωση/

Τελος μπορούν να χρησιμοποιηθούν και πιο δυναμικές «εσωτερικές» τεχνικές, ανάλογα πάντα με την φύση και τον βαθμό σοβαρότητας της περίπτωσης. Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: https://www.victoras.gr/υπηρεσίες/προχωρημένες-εσωτερικές- εργασίες/

Σε Τι Διαφέρετε Από Έναν Σύμβουλο Σχέσεων ή Έναν Ψυχολόγο;

Η διαφορά έγκειται στο ότι ο ψυχολόγος λόγω των ακαδημαϊκών σπουδών του εφαρμόζει μια συγκεκριμένη θεραπευτική τεχνική (π.χ. ψυχανάλυση) η οποία βασίζεται στον ορθολογισμό προκειμένου να θεραπεύσει κάποιες συγκεκριμένες ψυχικές παθήσεις η διαταραχές όπως μια νεύρωση κτλ.

Θεωρώ παρότι είναι πολύτιμο το εργαλείο της λογικής ο ορθολογισμός δεν αρκεί από μόνο του για να παράγει πάντα ένα θεραπευτικό αποτέλεσμα. Ο άνθρωπος δεν είναι απλά μια μηχανή που χρειάζεται επιδιόρθωση. Είναι κάτι απείρως πολυπλοκότερο που περιλαμβάνει συναισθήματα, πίστη, φαντασία, ανορθολογικά στοιχεία, και φαίνεται να ελέγχεται μάλλον πιο πολύ από αυτά τα στοιχεία πάρα από την στείρα λογική.

Αναρωτηθείτε πότε τελευταία φορά σκεφτήκατε και πράξατε με βάση τη λογική σας και ΜΟΝΟΝ αυτή;

Αυτό έγινε, ή σκεφτήκατε και πράξατε μεταξύ συνήθειας, αυτοματισμού, μιμητισμού, συναισθήματος και κάποιου άλλου ακαθόριστου παράγοντα που σας διαφεύγει μονίμως εκνευριστικά;

Σκοπός μου λοιπόν είναι να συνθέσω όλα αυτά τα στοιχεία που θεωρώ απαραίτητα για ένα θεραπευτικό και δημιουργικό αποτέλεσμα προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να προχωρήσει τόσο στην επίλυση των προβλημάτων του, όσο και στη διαδικασία της ολοκλήρωσης του εαυτού του τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Υπάρχουν Περιπτώσεις Που Δεν Αναλαμβάνετε & Ποιές είναι Αυτές;

Ασφαλώς και δεν αναλαμβάνω περιπτώσεις που κρίνω ότι βρίσκονται έξω από το πεδίο της δικαιοδοσίας μου της γνώσης και της ικανότητας μου, η είναι εντελώς ακατάλληλες για διάφορους λόγους.

Άτομα με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα τα οποία χρειάζονται ιατρική παρακολούθηση, ανήλικους χωρίς την συνοδεία του κηδεμόνα τους, άτομα με χρόνιες σοβαρές και μη αναστρέψιμες ψυχικές παθήσεις είναι κάποιες από αυτές.

Αν Δεν Μείνω Ικανοποιημένη/ος Από Τη Συνεργασία Μας ή Δεν Έχω Το Επιθυμητό Αποτέλεσμα πάνω Σε Κάποια Εργασία, Τι Γίνεται; Πως Κατοχυρώνομαι;

Όλες οι υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το site γίνονται αποκλειστικά από εμένα χωρίς να μεσολαβεί κανένας μεσάζοντας. Συνεπώς αναλαμβάνω την απόλυτη ευθύνη των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η μεθοδολογία που χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με την πολύχρονη πείρα μου και το είδος των τεχνικών ουσιαστικά μηδενίζουν κάθε πιθανότητα αποτυχίας. Παρόλα αυτά ο τρόπος πληρωμής (τμηματικά και εφόσον υπάρξουν πειστικές ενδείξεις θετικού αποτελέσματος) εγγυάται την απόλυτη αξιοπιστία και ασφάλεια των χρημάτων του κάθε ενδιαφερομένου.

Γενικά θα συμβούλευα να μην δίνονται ΠΟΤΕ χρήματα συνολικά από την αρχή σε κανέναν χωρίς να υπάρχουν πειστικές ενδείξεις ότι αυτό που κάνουμε «δουλεύει» και δε μας… «δουλεύουν!»

Μου Έχετε Κινήσει Το Ενδιαφέρον, Αλλά Θα Ήθελα Να Καταλάβω Καλύτερα Την Μέθοδο Σας, Τι Αποτελέσματα Επιφέρει & Να Ενημερωθώ Πιο Αναλυτικά Για Τον Τρόπο Που Εργάζεστε Αν Ακολουθείτε Κάποια Συγκεκριμένη Σχολή & Την Φιλοσοφία Σας Γενικότερα.

Η μέθοδος μου, στηρίζεται σε μια σύνθεση – κράμα στοιχείων της αναλυτικής ψυχολογίας του βάθους του Carl Jung,της υπερατομικής και υπαρξιακής ψυχολογίας, καθώς επίσης παράλληλα χρησιμοποιεί και εντάσσει στο πλαίσιο της, την αποσυμβολοποίηση ορισμένων εσωτερικών παραδόσεων, φιλοσοφικών και πνευματικών σχολών όπως είναι η δυτική και ανατολίτικη εσωτερική παράδοση, (Μπέιλη, Φόρτσουν, Μπέζαντ, Μπλαβάτσκυ κτλ.) την ψυχολογική ερμηνεία της «παρεξηγημένης» αλχημείας, τη σχολή του Γκιουρτζίεφ, την ταοϊστική φιλοσοφία, τον σαμανισμό και ότι νεότερο από το πεδίο της γνωσιακής συμπεριφορικής μεθόδου.

Όλα αυτά τα στοιχεία, τα γνωστικά πεδία και οι σχολές μετά από 23 χρόνια θεωρητικής μελέτης, σπουδής και πρακτικής εφαρμογής σε μία πληθώρα ανθρώπων που με εμπιστευτήκαν δημιούργησαν κάτι καινούργιο! Ένα νέο θεραπευτικό ολιστικό μοντέλο το οποίο έχει σαν στόχο να βοηθήσει οποιονδήποτε αντιμετωπίζει μια σειρά προβλημάτων ψυχολογικής ,υπαρξιακής και συναισθηματικής φύσεως προκειμένου να επέλθει η λύση τους, βελτιώνοντας αισθητά στη ζωή του, τα επίπεδα ευτυχίας, γαλήνης και ψυχικής υγείας.

Η αλλαγή που επέρχεται είναι τόσο εσωτερική, ( διάθεση, αλλαγή ψυχολογίας, διαχείριση συναισθημάτων, διαχείριση φοβιών, εύρεση νοήματος στη ζωή ) όσο και εξωτερική αντικειμενική και μετρήσιμη (ποιότητα και βελτίωση σχέσεων, επίτευξή στόχων, αρμονία, μεγαλύτερες και συχνότερες στιγμές ευτυχίας, λειτουργικότητα, υψηλότερα και σταθερότερα επίπεδα αγάπης, επιτυχίας και μια πιο ολοκληρωμένη, πλουσιότερη και ισορροπημένη ζωή!

Περισσότερα σχετικά με το πρακτικό κομμάτι των μεθόδων εδώ: https://www.victoras.gr/υπηρεσίες/

Και στο Blog του site για γενικότερη ενημέρωση σχετικών θεμάτων, απόψεων, παραδειγμάτων κτλ.

Αναλαμβάνετε Και Περιπτώσεις Με Ιδιαιτερότητες;

Μόνο για λόγους συνεννόησης μπορώ να δεχτώ αυτό τον διαχωρισμό, κατά τα άλλα δεν νομίζω ότι έχει κάτι το ιδιαίτερο η το περίεργο ένας άνθρωπος ή μια σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας η αν την αποτελούν άτομα του ίδιου φύλου. Αρκεί ότι γίνετε να είναι μεταξύ ενηλίκων και να υπάρχει συναίνεση. Για μένα δεν υπάρχουν σχέσεις τύπου Α και τύπου Β, η Γ κ.τ.λ. πάρα μόνο ανθρώπινες σχέσεις!

Γίνεται Και Τηλεφωνικά Μια Συνεδρία;

Ασφαλώς! Τηλεφωνικές συνεδρίες μπορούν να γίνουν από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου όσο μακριά και αν βρίσκεστε! Για διάφορους λόγους (έλλειψη χρόνου, απόσταση, προβλήματα υγείας, κτλ.) κάποιος μπορεί να επιλέξει αυτόν τον τρόπο συνεδρίας. Η χρέωση παραμένει ίδια καθώς και η διαδικασία που δεν υπολείπετε σε τίποτα από μια επίσκεψη στο γραφείο μου.

Πως Μπορώ Να Έρθω Σε Επαφή Μαζί Σας Για Να Ενημερωθώ Σχετικά Με Το Κόστος Των Υπηρεσιών, Τον Τρόπο Που Γίνονται & Την Διαδικασία Πληρωμής;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να κλείσετε κάποιο ραντεβού η για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία από τα στοιχεία επικοινωνίας μου εδώ