Αυτή η επαγγελματική σελίδα προσφέρει πλούσια επιστημονική, ψυχολογική και μεταφυσική βοήθεια, πάνω σε προβλήματα σχέσεων μέσω κυρίως της πρόβλεψης του μέλλοντος και άλλων πανάρχαιων εσωτερικών τεχνικών. Πρόγνωση του μέλλοντος, τεχνικές επαναφορών με απόλυτα εγγυημένο αποτέλεσμα, εφέλκυση καινούργιου ερωτικού συντρόφου, εργασίες με όνειρα, ενεργειακοί καθαρισμοί,dream therapy είναι μερικές μόνο από αυτές.

Θα βρούμε μαζί στα σίγουρα την υπηρεσία που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες προκειμένου να υπερβούμε τα όποια εμπόδια μας φέρνει η μοίρα προκειμένου να εξελιχθούμε πνευματικά να λύσουμε μια σειρά από προβλήματα ερωτικής, συναισθηματικής ή υπαρξιακής φύσης και να γίνουμε πιο χαρούμενες και ολοκληρωμένες υπάρξεις ζώντας μια πιο πλούσια και συναρπαστική ζωή κόντρα στο κλίμα των καιρών…

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες του Βίκτωρα που παρουσιάζονται σε αυτό site είναι το απόσταγμα γνώσης και εμπειρίας 23 ετών το οποίο έχει αποκρυσταλλώσει σε συγκεκριμένες μεθόδους που εφαρμόζει προκειμένου να βοηθηθεί ο ενδιαφερόμενος και να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια ή προβλήματα του έχει φέρει η ζωή.

Τέλος δίνεται η δυνατότητα επικοινωνίας, ακόμα και ανταλλαγής απόψεων πάνω σε παρόμοια θέματα:

    • μέσω της σελίδας του στο Facebook,
    • καθώς και η ενημέρωση γύρω από σχετικά θέματα από το blog του εδώ

Καλή διαμονή και καλή πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας!

Υ.Γ.: Κάθε σχόλιο ή παρατήρηση ευπρόσδεκτα ακόμα και τα αρνητικά!

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας

Αυτή η επαγγελματική σελίδα προσφέρει πλούσια επιστημονική και ψυχολογική ενημέρωση και βοήθεια πάνω σε θέματα σχέσεων, ψυχικής υγείας, συμβουλευτικής υποστήριξης, εύρεση νοήματος στη ζωή, αυτογνωσίας, εσωτερικής ανάπτυξης και όχι μόνο! Θα βρείτε θέματα που αφορούν την υπερβατική ψυχολογία, την αυτογνωσία, την αυτοανάπτυξη, τα όνειρα, την αποσυμβολοποίηση της αλχημείας με ψυχολογικούς όρους, την ψυχολογία του βάθους, την δυνατότητα γνώσης και εκτίμησης μελλοντικών καταστάσεων ακόμα και την δυνατότητα αλλαγής τους από αρνητικές σε θετικές, την επίτευξή οποιουδήποτε στόχου, καθώς και την επίλυση συγκεκριμένων καθημερινών προβλημάτων, ερωτικών κτλ. μέσα από την γνώση που μας προσφέρει απλόχερα το ασυνείδητο, αυτός ο εσωτερικός φάρος που έχει την δύναμη με το φως του να διαλύσει κάθε σκοτάδι όσο πυκνό και βαθύ και αν είναι..

Θα ενημερωθείτε κατόπιν, για συγκεκριμένες τεχνικές και εφαρμογές αυτής της γνώσης η οποία είναι όχι μόνο θεωρητική μέσω των βιβλίων αλλά και γνώση βιωματική! Ένα απόσταγμα γνώσης και εμπειρίας δεκαετιών το οποίο έχει αποκρυσταλοποιηθεί σε συγκεκριμένες μεθόδους που εφαρμόζω προκειμένου να βοηθηθεί ο ενδιαφερόμενος και να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια ή προβλήματα (εσωτερικά ή εξωτερικά) του έχει φέρει η ζωή!

Επίσης θα διαβάσετε πολύ ενδιαφέροντα κείμενα σχετικού περιεχομένου με τα παραπάνω, που περιγράφουν αυτή τη μετάβαση από την ‘’σκοτεινή νύχτα της ψυχής’’ όπως αναφέρει συμβολικά και ο Άγιος Ιωάννης του Σταυρού στο αλχημικό citrinitas στο φως δηλαδή, την μεταστοιχείωση μέσα από την διαδικασία μεταμόρφωσης, εξέλιξης και ολοκλήρωσης του εαυτού μας. Αυτή η ανάγνωση πολλές φορές είναι από μόνη της πολύ «θεραπευτική». Επίσης θα σας βοηθήσει πολύ να κατανοήσετε καλύτερα την «φιλοσοφία» μου και «πως λειτουργεί» όλο αυτό.

Τέλος δίνεται η δυνατότητα επικοινωνίας ακόμα και ανταλλαγής απόψεων πάνω σε παρόμοια θέματα, μέσω της σελίδας μου στο Facebook.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μια τεχνική, μια πανάκεια που μπορεί να θεραπεύσει ή να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους και να τους γαληνέψει την ψυχή λύνοντας ως δια μαγείας όλα τους τα προβλήματα. Γι’ αυτό και αντιμετωπίζω τον κάθε άνθρωπο σαν μια ξεχωριστή και μοναδική περίπτωση χωρίς να προσπαθώ να εφαρμόσω μηχανικά την γνώση που είχα συλλέξει από προηγούμενες περιπτώσεις.